Мережа магазинів КОЛО продовжує стрімко набирати оберти та нарощувати темпи свого розвитку.

8 жовтня ми відкрили вже 200-й магазин, що розташований в Києві на проспекті Миколи Бажана 7-Ж.

Позначку в плюс сто нових магазинів ми пройшли менше ніж за рік! Нагадаємо, що 100-й магазин КОЛО відкрився 30 листопада 2019 року.

До речі, це не єдиний наш рекорд. Тільки у вересні 2020 року було відкрито рекордну кількість магазинів – 17 нових об’єктів. А також ми вийшли на новий регіон і окрім Києва та Київської області магазини КОЛО з’явились ще в Одесі.

І це не все, чим ми можемо пишатися. Цього року на церемонії нагородження кращих компаній сфери рітейлу та торговельної нерухомості RAU Awards 2020 мережа магазинів КОЛО стала переможцем у номінації “Магазин біля дому / міні-маркет року в FMCG”. І за результатами першого півріччя 2020 року мережа КОЛО вже входить в ТОП-5 за кількістю магазинів серед усіх рітейлерів України.

Наразі мережа КОЛО нараховує 145 магазинів в Києві, 40 в Київській області та 15 в Одесі. Але це лише початок. В планах продуктового рітейлеру КОЛО відкрити 3500 магазинів по всій Україні. І один із пріоритетних напрямків роботи компанії – пошук нових приміщень для торгівлі. Щоб запропонувати свою нерухомість в оренду, необхідно заповнити заявку на нашому офіційному сайті за посиланням https://kolomarket.com.ua/partneram/orendodavcjam/

Також враховуючи досвід зарубіжних та вітчизняних продуктових рітейлерів малого формату ми вже працюємо над створенням власної франшизи, яку плануємо активно розвивати у 2021 році.