Офіційні Правила проведення Рекламної Акції

«7 років КОЛО!»

Терміни та загальні положення Правил:

1.1. «Акція» – рекламна акція під умовною назвою «7 років КОЛО!» що проводиться з метою залучення уваги потенційних споживачів до товарів Партнерів Акції та стимулювання продажів цих товарів.

УВАГА! Ця Акція не є азартною грою, лотереєю, послугою у сфері грального бізнесу, чи конкурсом, а ці Правила не є публічною обіцянкою винагороди, чи умовами конкурсу. 

1.2. Офіційні правила рекламної Акції (надалі – «Правила») розміщуються на сайті kolomarket.com.ua

Коротка інформація про строки проведення Акції, її правила та умови буде доступна:

–           на сайті https://kolomarket.com.ua;

–           за телефоном «гарячої лінії» 38 067 123 80 03 (далі – «гаряча лінія», графік роботи: з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00). Дзвінки для абонентів усіх  національних GSM операторів – відповідно до тарифних планів відповідних операторів.

1.3. «Доба» – відрізок часу в період однієї астрономічної доби з 00 годин 00 хвилин 00 секунд до 23 годин 59 хвилин 59 секунд за київським часом.

1.4. «Територія проведення акції» – Акція проводиться виключно в мережі магазинів ТОВ «Арітейл» на території України, за винятком тимчасово окупованих територій України.

1.5. «Період проведення Акції»: з «00» годин «00» хвилин 07 лютого 2024 року до «23» годин «59» хвилин 27 березня 2024 року включно. Останній день реєстрації чеків в Акції – «23» годин «59» хвилин 27 березня 2024 року за Київським часом.

1.6. «Унікальний Учасник Акції» (далі – «Учасник Акції») – Учасник Акції з належним лише йому унікальним номером мобільного телефону (детальніше у Розділі 3 цих Правил), який виконав умови Акції згідно з даними Правилами.

1.7. «Товари, що беруть участь у рекламній Акції» – надалі «Товари партнерів»: товари партнерів Акції, зазначені у Розділі 10 цих Правил та позначені спеціальними акційними цінниками в мережі магазинів ТОВ «Арітейл».

  1. Відомості про організатора та партнерів Акції, а також третіх осіб, залучених до її проведення:

2.1. Організатор Акції:

Організатором Акції є ТОВ «Арітейл» (надалі – «Організатор»), код ЄДРПОУ 41135005, місцезнаходження: 04070, м. Київ, вул. Іллінська,8, електронна пошта для запитань щодо участі в Акції – loyalty@aretail.com.ua.

2.2. Партнери Акції:

Постачальник Виробник
ТОВ “САВСЕРВІС-МОВА” PERFETTI VAN MELLE
САВСЕРВІС-МОВА ТОВ PASTELIA
Снек Продакшн ТОВ СНЕК ПРОДАКШН
Снек Продакшн ТОВ ТОВ Клуб Чіпсів
Лакталіс Україна ДП LACTALIS
ТОВ “Олга-Логістик” Mars
ТОВ “СТВ Центр” CHIPITA
ТОВ “СТВ Центр” Монделіс Україна
ШАБО ПТК ТОВ Шабо
Ліком ПП NESTLE
Нові продукти УкраїнаТОВ Нові продукти УкраїнаТОВ
Крайтекс-Сервіс ТОВ HILLWAY
ХД Трейд ТОВ Оболонь
Житомирський м’ясокомбінат ТОВ ЖИТОМИРСЬКИЙ М’ЯСОКОМБІНАТ
Філ. “Київ-мол. ПрАТ “Терн.. молокоз.” ТЕРНОПІЛЬСКИЙ МЗ
БЕТТА ТОВ Бетта
ОСМАНОВ С. А. ФОП ОСМАНОВ С. А.
GREENWICH PRODUCTS CO.,LIMITED GREENWICH PRODUCTS CO.,LIMITED
ВТК Еколайн ТОВ ТОВ ВТК Еколайн
САВСЕРВІС-МОВА ТОВ KELLOGG`S

2.3. Організатор має право залучити будь-яких третіх осіб до проведення Акції.

2.4. Організатор Акції має право скасувати проведення Акції або змінити ці Правила попередивши про це Учасників шляхом публікації повідомлення про скасування Акції або зміни Правил на сайті Акції https promo.kolomarket.com.ua (надалі – «Сайт).

  1. Учасники Акції, їхні права та обов’язки:

3.1. Особи, які відповідають умовам пунктів 3.2.-3.3. цих Правил, та виконали вимоги, встановлені цими Правилами, визнаються Учасниками Акції.

3.2. В Акції можуть брати участь фізичні особи-громадяни України, яким на момент проведення Акції вже виповнилось 18 років.

3.3. Не визнаються Учасниками та не мають права брати в ній участь:

  • працівники Організатора, будь-якого з партнерів, Технічного партнера, Інформаційного партнера та члени їхніх сімей;
  • власники, працівники чи представники організацій, які виробляють або реалізують Товари партнерів та члени їхніх сімей;
  • власники та працівники рекламних агентств та партнерів, залучених до організації та проведення Акції, та члени їхніх сімей;

3.4. Участь в Акції осіб з неповною дієздатністю, обмежено дієздатних та недієздатних осіб здійснюється відповідно до чинного законодавства України.

3.5. Учасники мають права і обов’язки, встановлені чинним законодавством України, а також цими Правилами.

3.6. Учасник під час участі у Акції зобов’язується:

  • дотримуватися вимог цих Правил та норм чинного законодавства України;
  • дотримуватися вимог користування Сайтом;
  • зазначати повну, коректну та достовірну інформацію, що вимагається цими Правилами у відповідних випадках;
  • свідомо не завдавати незручностей та не чинити перешкод іншим Учасникам;
  • не чинити дій, що ставлять під сумнів правомірність його участі в Акції та участі в Акції інших Учасників;

3.7. Беручи участь в Акції, Учасник тим самим підтверджує своє ознайомлення з цими Правилами, повну й безумовну згоду з ними, в тому числі згоду на обробку його персональних даних.

3.8. Учасник Акції, який не погоджується з умовами даних Правил та/або відмовився від надання згоди на обробку персональних даних, втрачає право на подальшу участь в Акції та на отримання подарунків Акції.

3.9. Надання Учасником недостовірних/некоректних даних для участі в Акції, в тому числі щодо засобів зв’язку з таким Учасником Акції, позбавляє його права на отримання подарунку Акції.

3.10. Організатор Акції залишає за собою право відсторонити від участі в Акції Учасників, які порушили зазначені вище гарантії та будь-які умови даних Правил.

3.11. Учасник Акції, який не виконує/неналежно виконує умови даних Правил, втрачає право на подальшу участь в Акції та на отримання Подарунків Акції.

УВАГА! Будь-які дії Учасників щодо реалізації (продажу, обміну) та/або публічного оприлюднення інформації про Коди, що містяться у купонах, які стали відомі їм будь-яким чином, а також набуття та/або придбання інформації про Коди, зазначені у купонах, вважаються порушенням умов цих Правил, а Учасник таким, що порушив вимоги цих Правил та не має права на отримання Подарунків Акції.

УВАГА! Учасник Акції має зберігати Чек до моменту отримання Подарунків Акції.

  1. Порядок участі в Акції та порядок визначення Переможців

4.1. Для того, щоб узяти участь в Акції, будь-якій особі, яка відповідає вимогам розділу 3 цих Правил, необхідно вчинити наступні дії у наступній послідовності:

4.1.1. Зареєструватись у програмі лояльності «КОЛО друзів».

4.1.2. Протягом періоду проведення Акції придбати будь-яку одиницю Товарів партнерів у мережі магазинів «КОЛО» у кількості від 1 (однієї) штуки, при цьому загальна сума Чеку має бути від 199 (сто дев’яносто дев’ять) гривень, в тому числі ПДВ.

4.1.3. Отримати пуш повідомлення про виконані умови у мобільному додатку, або в телеграм бот, чек який автоматично приймає участь у розіграші одного з семи IPHONE 15.

4.2. Умовам Акції відповідають лише чеки мережі магазинів «КОЛО» на суму від 199 (сто дев’яносто девя’ть) гривень, в яких міститиметься будь-яка одиниця Товарів партнерів, за умови що покупка була здійснена протягом Періоду Акції.

4.3. Учасники Акції, які здійснили операцію повернення товарів по Чеках, що отримали купон з кодом, порушивши при цьому одну з двох або обидві обов’язкові умови для участі в Акції (сума чека не менше 199 грн та наявність мінімум однієї одиниці Товарів партнерів), втрачають статус Учасника Акції та не можуть претендувати на отримання Подарунку Акції. У випадку коли повернення товарів не порушило одну з двох або обидві обов’язкові умови для участі в Акції, – статус Учасника Акції є діючим та такий Учасник отримує можливість отримати Подарунок Акції.

4.4. Учасник може здійснити не більше 5 покупок  протягом однієї доби, 20 (двадцять)  протягом одного тижня та 50 (п’ятидесяти) протягом Періоду проведення Акції.

4.6. Всі реєстрації в Акції мають бути підтверджені наявними оригіналами Чеків або електронних чеків, що підтверджують придбання Учасником Товару партнерів в Період проведення Акції, та відповідати інформації, зазначеній Учасником Акції при реєстрації в програмі лояльності протягом Періоду проведення Акції.

4.7. Організатор у будь-який момент може запросити у кожного Учасника Акції оригінал Чеку.

4.8. Факт реєстрації Учасника в програмі лояльності і в Акції підтверджує його згоду з умовами цих Правил. Незнання офіційних Правил не звільняє Учасників від відповідальності за їх невиконання.

4.9. Визначення Учасників Акції, які отримують Подарунки Акції (надалі також «Переможці»), здійснюється таким чином:

4.9.1. Подарунки Акції, зазначені в п. 5.1.1-5.1.4 цих Правил, отримують Учасники, визначені Переможцями розіграшу, який відбувається щотижнево, за допомогою випадкової комп’ютерної вибірки на сайті random.org у дату:

  • 15.02.2024 року серед всіх Учасників, визначається отримувач 1 (один) Apple iPhone 15 128GB.
  • 22.02.2024 року серед всіх Учасників, визначається отримувач 1 (один) Apple iPhone 15 128GB.
  • 29.202024 року серед всіх Учасників, визначається отримувач 1 (один) Apple iPhone 15 128GB.
  • 07.03.2024 року серед всіх Учасників, визначається отримувач 1 (один) Apple iPhone 15 128GB.
  • 14.03.2024 року серед всіх Учасників, визначається отримувач 1 (один) Apple iPhone 15 128GB.
  • 21.03.2024 року серед всіх Учасників, визначається отримувач 1 (один) Apple iPhone 15 128GB.
  • 28.03.2024 року серед всіх Учасників, визначається отримувач 1 (один) Apple iPhone 15 128GB.
  • Крім того, за результатами випадкової вибірки при кожному визначенні Переможців будуть визначені 2 (два) Учасника Акції на випадок, якщо Переможці відмовляться або втратять право отримати Подарунки (надалі також «Резервні переможці»).

4.10. За результатами визначення Переможців Акції складається протокол. Зазначений протокол складається Організатором у письмовій формі, підписується уповноваженими представниками Організатора.

4.11. Трансляція визначення Переможців буде відбуватися на офіційній сторінці ТОВ «Арітейл» у соціальній мережі Facebook. Опублікування результатів Акції здійснюється не пізніше 05.04.202 року на Сайті.

  1. Подарунки Акції та порядок їх отримання.

5.1. «Подарунки Акції» (надалі – «Подарунки):

5.1.1. Apple iPhone 15 128GB.у кількості 7  (сім) штук.

5.1.2. Організатор Акції придбає Подарунки Акції, використовуючи кошти, залучені від Партнерів Акції. Подарунки можуть бути з брендингом Акції, наявність, колір та розмір якого визначає Організатор Акції.

5.2. Кількість Подарунків Акції є обмеженою та становить кількість, визначену в п. 5.1.1. цих Правил. Відповідальність Організатора Акції не виходить за межі вартості та кількості Подарунків, визначених даними Правилами.

5.3. Зовнішній вигляд Подарунків Акції (колір, розмір, тощо) може відрізнятися від зображень у рекламно-інформаційних матеріалах. Відповідальність за якість товарів, що надаються як Подарунки, несуть їх виробники або постачальники.

5.4. УВАГА! Подарунок Акції є доходом Учасника / Переможця, отримання Учасником / Переможцем Подарунку може вплинути на можливість та умови реалізації Учасником / Переможцем його соціальних прав / пільг (в тому числі субсидій) та, у випадках передбачених чинним законодавством України, підлягає декларуванню.

Нарахування, утримання та перерахування до бюджету податків та зборів з вартості Подарунків здійснюється відповідно до чинного законодавства України Організатором Акції.

5.5. Можливість отримати Подарунки отримують виключно ті Учасники Акції, котрі повністю та належним чином виконали умови Правил.

УВАГА! Для отримання Подарунку Акції Переможцю необхідно зберегти оригінал Чеку до моменту вручення Подарунку.

5.6. Визначення Переможців Акції, які отримують право одержати Подарунки, здійснюється відповідно до розділу 4 цих Правил.

5.7. Протягом 72 (сімдесяти двох) годин з дати визначення Переможців Організатор зв’язується з Учасниками, які набули права на отримання Подарунків, визначених п. 5.1.1. -5.1.2. цих Правил, шляхом телефонування на номер телефону, який був зазначений Учасником при реєстрації у програмі лояльності «КОЛО друзів», для з’ясування інформації, що необхідна для отримання Подарунку Учасником.

5.9. Для отримання Подарунків, визначених у п. 5.1.1-5.1.2.  цих Правил, Учасник протягом 48 (сорока восьми) годин з моменту отримання повідомлення про визначення Переможцем повинен надати Організатору Акції скановані копії нижчевказаних документів на електронну адресу loyalty@aretail.com.ua:

  • Копію паспорта громадянина України (1,2 сторінки обов’язково, 3,4,5,6 сторінки – за потреби та сторінка з даними про останню реєстрацію), або копію ID-картки громадянина України;
  • Копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера платника податку або сторінку з паспорта громадянина України про відмову від присвоєння ідентифікаційного номера платника податку або документ, що підтверджує законе перебування іноземця або особи без громадянства на території України;
  • Копію Чека, що відповідає умовам цих Правил.
  • Для отримання Подарунків, визначеного п. 5.1.1 та 5.1.2 цих Правил, – номер відділення Нової пошти, на яке необхідно доставити Подарунок.

5.10. Якщо за результатами 5 (п’яти) спроб протягом 72 (сімдесяти двох) годин з дати визначення Переможців Організатору не вдалося зв’язатися з відповідним Учасником за номером телефону, який був зареєстрований у програмі лояльності, або Учасник протягом 48 (сорока восьми) годин після отримання відповідного запиту не надав відповідні інформацію або документи, зазначені в п. 5.9. цих Правил, то вважається, що такий Учасник Акції втратив право на одержання Подарунку, і Організатор має право визначити Переможцем першого Учасника зі списку 2 (двох) Резервних переможців Акції, який сформований на випадок відмови Переможця від отримання Подарунку або втрати Переможцем права на отримання Подарунку. У випадку, якщо першого зі списку Учасника з будь-яких причин неможливо буде визнати Переможцем, то Організатор визнає Переможцем наступного Учасника Акції з вищезазначеного списку і так далі.

5.11. Якщо Переможець з причин, не залежних від Організатора, не має можливості одержати Подарунок, то такий Переможець не має права на отримання будь-якої іншої компенсації.

5.12. Один Учасник Акції може отримати лише один Подарунок протягом всього Періоду проведення Акції незалежно від кількості купонів з Кодами, які будуть визначені відповідно до цих Правил переможними та дадуть такому Учаснику право на отримання Подарунку.

5.13. Організатор забезпечує вручення Подарунків Переможцям у період з 31.03.2024 року по 29.04.2024 року включно після отримання інформації та документів від Переможців відповідно до цих Правил та підтвердження їх достовірності.

5.14. Подарунки, визначені п. 5.1.1 та п. 5.1.2 цих Правил, доставляються на відділення Нової пошти, погоджене з відповідним Переможцем. Точна дата і місце вручення Подарунків, визначених у п. 5.1.4. цих Правил, повідомляється Переможцю окремо, Переможець зобов’язаний з’явитися в погоджені з ними дату і місце вручення Подарунків та підписати документи, необхідні для отримання Подарунку. Вручення Подарунку відбувається виключно за особистої присутності Переможця в порядку, передбаченому даними Правилами та чинним законодавством України. Передача права отримання на отримання Подарунку третій особі не допускається. Всі витрати, пов’язані з проїздом Переможця до місця вручення Подарунку (включаючи проживання, харчування, інші витрати), здійснюються за рахунок Переможця та не компенсуються Організатором Акції.

5.15. Неухильне дотримання всіх умов цих Правил є необхідною умовою отримання Переможцем Подарунку. Невиконання будь-яких умов, передбачених цими Правилами, позбавляє відповідного Учасника можливості отримати Подарунок. Організатор має повне право відмовити в отриманні Подарунку у випадку ненадання Учасником повної інформації, надання недостовірної інформації, ненадання чи несвоєчасне надання Учасником Організатору необхідних документів, передбачених даними Правилами і чинним законодавством України, у випадку недотримання Учасником інших положень цих Правил та чинного законодавства України, а також при обґрунтованій підозрі такого Учасника у шахрайських діях (некоректна інформація, зазначена при реєстрації у програмі лояльності, несанкціоноване вторгнення в систему, недотримання Правил Акції тощо).

5.16. Право власності на Подарунок Акції переходить до відповідного Переможця Акції з моменту отримання такого Подарунку Акції відповідно до умов цих Правил.

5.17. Заміна Подарунків будь-яким іншим благом не допускається. Подарунки обміну та поверненню не підлягають. Відповідальність Організатора обмежується вартістю та кількістю Подарунків, зазначених у цих Правилах.

5.18. Не допускаються будь-які дії, операції, угоди, укладені до отримання Подарунків, де Подарунок або право на його отримання є предметом угоди, засобом платежу чи предметом застави.

5.19. У випадку, якщо Учасник Акції з будь-яких причин не може отримати Подарунок Акції особисто, такий Учасник не має права поступитися своїм правом третій особі.

5.20. Організатор Акції не несе відповідальності за неможливість отримати Подарунок Акції Учасником Акції згідно з умовами цих Правил, якщо така неможливість виникла не з вини Організатора. Такий Учасник Акції не має права вимагати жодних пільг та компенсацій.

  1. Обмеження

6.2. Організатор Акції не несе відповідальності за роботу / будь-які помилки операторів зв’язку, Інтернет-провайдерів, внаслідок яких повідомлення Учасників Акції не надійшли, надійшли із запізненням, були загублені чи пошкоджені або внаслідок яких Учасники Акції не були повідомлені чи були несвоєчасно повідомлені про право на отримання Подарунків Акції.

6.3. Учасники Акції самостійно несуть відповідальність за достовірність наданої ними інформації (зокрема й інформації щодо контактних телефонів).

6.4. У випадку наявності у Організатора / Партнерів Акції підозри на шахрайство у діях Учасника Акції/Переможця, Організатор має право виключити Учасника з Визначення Переможців без попереднього інформування та пояснення причин такого виключення.

  1. Персональні дані

7.1. Беручи участь в Акції, кожен Учасник Акції підтверджує свою згоду на обробку, зберігання, транскордонну передачу персональних даних, наданих фотозображень, та використання наданої ним персональної та будь-якої іншої інформації Організатором і Партнерами Акції з маркетинговою та/або будь-якою іншою метою і методами, що не порушують чинного законодавства України (зокрема Закону України «Про захист персональних даних»), надає право на безоплатне використання його імені, прізвища, фотографії, інтерв’ю чи інших матеріалів про нього для оголошення результатів на Сайті Акції з рекламною/маркетинговою метою, зокрема право публікації (і його імені та фотографії також) у ЗМІ, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, мережі Інтернет, інтерв’ю в ЗМІ у разі отримання Подарунків Акції, а також для надсилання інформації, повідомлень (зокрема рекламного характеру) тощо, без будь-яких обмежень за територією, часом і способом використання, й таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором або Партнерами Акції. Надання такої згоди також розглядається відповідно до положень статей 296, 307, 308 Цивільного кодексу України та Закону України «Про захист персональних даних».

7.2. З моменту прийняття умов даних Правил шляхом вчинення дій, що свідчать про участь в Акції, згода з умовами даних Правил та згода на обробку персональних даних вважається наданою відповідним Учасником Акції.

7.3. Відкликати Згоду на обробку, зберігання та транскордонну передачу персональних даних можна шляхом направлення на електронну адресу loyalty@aretail.com.ua заяву про відкликання. Відкликання Згоди на обробку, зберігання та транскордонну передачу персональних даних автоматично виключає Учасника з Акції.

7.4. Беручи участь у Акції, Учасник Акції підтверджує, що він є ознайомленим з правами його, як суб`єкта персональних даних, передбаченими ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», згідно з якою суб’єкт персональних даних має право:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

7.5. Володільцем всіх переданих Учасниками Акції персональних даних Учасників Акції є Організатор Акції. Організатор Акції зберігає персональні дані Учасників Акції протягом всього Періоду проведення Акції та 1 (одного) місяця після її закінчення, за винятком персональних даних Переможців Акції, які зберігаються протягом строку, встановленого чинним законодавством України.

  1. Технічні умови

8.1. Вартість користування мережею Інтернет/мобільним зв’язком, що здійснюється Учасником з метою участі в Акції, оплачується Учасником самостійно за власний рахунок і відповідає стандартній вартості послуги за тарифним планом провайдера даної послуги.

8.2. Організатор та Партнери, а також залучені ними треті особи не несуть відповідальності за будь-які технічні збої в роботі мережі Інтернет/мобільного зв’язку, а також інші технічні несправності, що виникли за незалежних від Організатора / Партнерів обставин.

  1. Додаткові умови:

9.2. Своєю участю в Акції всі Учасники Акції погоджуються з цими Офіційними правилами та зобов’язуються їх виконувати.

9.3. Організатор, Партнери, а також залучені до проведення Акції треті особи, не несуть відповідальності у разі настання форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у законодавстві, що діє на Території проведення Акції, інші непідвладні контролю з боку Організатора, Партнерів, а також залучених третіх осіб, обставини, в наслідок яких Участь у Акції стає неможливою.

9.4. У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення цих Правил, будь-яких спірних питань та/або питань, що не врегульовані цими Правилами, вирішення таких питань Організатор та Партнери Акції залишають за собою. Таке рішення базується на чинному законодавстві України, є остаточним і оскарженню не підлягає.

9.5. Терміни, що вживаються у цих Правилах, відносяться виключно до Акції, що проводиться в рамках цих Правил.

  1. Перелік Товарів партнерів:
Mentos Гумка жувальна Тутті-Фрутті Roll 15,75г
Mentos Гумка жувальна М’ята Roll 15,75г
Mentos Гумка жувальна Тутті-Фрутті банка 56г
Chupa Chups Карамель Melody Pops 15г
Mentos Драже жувальне Pure Fresh м’ята 30г
PASTELIA Паста твер пшен Vermicelli 400г
PASTELIA Паста тверд пшен Cavatappi 400г
PASTELIA Паста твер сорт пш Fusilli 400г
PASTELIA Вироби мак Fusilli Bucato 400г
CHIPSTER`S Чіпси картопляні Сметана Зелень 130г
CHIPSTER`S Чіпси картопляні хвиля Сир цибуля 120г
CHIPSTER`S Чіпси картопляні хвил томат спайсі 110г
CHIPSTER’S Чипси картопляні Гриби вершк соус 110г
CHIPSTER`S Чіпси картопляні хвил краб 130г
CHIPSTER`S Чіпси картопляні хвил ковб гірчиця 110г
Chipster’s Чіпси картопляні Бекон 130г
Chipster’s Чипси картоп Чеддер BBQ 130г
Йогурт персик-маракуйя 3.2% стак Дольче 280г
Йогурт полуниця 3.2% стак Дольче 280г
Twix Батончик Extra печ.та кар. у мол шок 75г
Shabo Коньяк 5* VSОР 0.5л
Шабо Коньяк 3* VS 0.5л
KitKat Батончик Чанкі 40г
KitKat  Батончик вафельний Chunky Wite 42г
Молокія Молоко 2,5% Пляшка 870г
Hillway Чай зелений листовий Oriental Jasmine 100г
Hillway Чай зелений листовий Класік Грін 100г
Hillway Чай чорний листовий Earl Grey 100г
Пиво Зіберт Баварське 4,5% ПЕТ 1,75л
Балик Традиційний порц. в/к в/г М’ясна Гільдія
Грудинка Пряна порц. в/к в/г М’ясна Гільдія
Молочна гільдія Сир твердий Королівський 50% 150г
Молочна гільдія Сир твердий Монтері 45% 150г
МГ Салямі Золотиста в/с т/у 75г
Молокія Кефір 2,5% питний 250г
Молокія Сметана 15% стакан  300г
Молокія Сметана 10% ст. 300г
Молокія Сир к/м 5% еколін 200г
МОЛОКІЯ Йогурт “Лісова ягода” 1,4% пляшка  250г
Молокія Йогурт Полуниця 1.4% пляшка 250г
Молокія Масло селянське 73% 180г
ДГ Серветки універс Black&White 25х36см 2шт
ДГ Пакети д/прогул з дом улюб 20+20шт
Пахлава Кримська Медова 170г КОЛО
Батарейка літієва CR2016 2шт
Батарейка літієва CR2025 2шт
Батарейка лужна АА блістер 4шт
Батарейка лужна ААA блістер 4шт
Батарейка сольова АА 1шт
Батарейка сольова АА блістер 4шт
Батерейка сольова ААА 1шт
Запаска ролера для чищення 3м 20аркушів 2шт
Зубна щітка RG23032 1шт
Зубна щітка RG23039 1шт
Зубочистка 200 шт 1уп
Мікрофібра 30*30 1шт
Мочалка банна 1шт
Ролер для чищення 3м 20 аркушів 1шт
Рукавички господарські латексні L 1шт
Рукавички господарські латексні M 1шт
Рукавички господарські латексні S 1шт
Скребок в пакете 1шт
Станок для гоління в пакеті 3 леза жін 3шт
Станок для гоління в пакеті 3 леза чол 3шт
Супер клей 3г 1шт
KOVTOK Вода негаз пет 1,5л
KOVTOK Вода газ пет 1,5л
Pringles Чіпси картопляні Sour Cream&Onion 165г
Pringles Чіпси картопляні Paprika 165г
7 Days  Круасан Міді какао 60г
7 Days Круасан Міді ваніль 60г
7Days Круасан Міді Какао 110г
7 Days Круасан ваніль-вишня 110г
7 Days Міні круасани з какао начинкою 185г
Сидр звич газ солодкий ЗБ 0,5л
Apps Сидр звич газ сол  чор смор та лав ЗБ 0,5л
Apps Сидр звич газ солодкий  вишня ЗБ 0,5л
Сосиски з вершками та з телятиною МГ 285г
ДГ Магічна губка 40х60х20мм 6шт
ДГ Шкребки фіброві BLACK&WHITE 9х13см 5шт