Мережа магазинів КОЛО відкрила оновлений магазин на вулиці Машинобудівній, 41 у новому форматі – КОЛО Кафе. Святкове відкриття відбулось 9 жовтня, і перші відвідувачі вже змогли оцінити магазин КОЛО у новому форматі.

За рахунок збільшення загальної площі магазину КОЛО на Машинобудівній, 41 концепт магазину змінився. В одній частині приміщення можна, як завжди, купити продукти, а з іншого боку – завітати в кафе та придбати готові страви з собою.

В меню КОЛО Кафе є салати, різноманітні м’ясні страви (стейки, котлети, м’ясо по-французьки, курячі частини гриль), гарніри (плов, картопля по-селянськи). Також можна замовити піцу з собою, яку готують професійні піцайоло. В меню традиційна Маргарита, сирна, кілька видів м’ясних піц та овочева.

До будь-якої страви можна придбати і каву. Між зоною кафе та магазином встановлено невеликий острівок з професійним кавовим автоматом німецької фірми WMF. Кожен покупець може самостійно приготувати улюблений кавовий напій на основі унікального бленду кави від компанії J.J.Darboven.

Є і інші напої, наприклад, фреш або пиво. Поруч з острівком кави розташовується також автомат для приготування апельсинового фрешу. А трішки далі, ближче до кас, встановлено модуль з розливним пивом.

Два тижні після відкриття (з 9 по 22 жовтня) кафе пропонує відвідувачам придбати будь-які страви за зниженими цінами.

Формат кафе з їжою на виніс дуже актуальний саме для цієї місцевості. Адже поруч розташовується багато офісів та житлових будинків. А от місць, де можна смачно та недорого пообідати чи перекусити, не так багато. Тож КОЛО Кафе у своєму форматі може стати вигідною конкуренцією іншим кафе та ресторанам поруч.