Мережа магазинів «КОЛО» гарантує високу якість своєї продукції та відсутність прострочених товарів.

З 15.08.19 року в усіх магазинах нашої мережі діє постійна програма “Впевнені в свіжості”, яка дозволяє кожному покупцеві впевнитися в свіжості наших товарів.

Правила проведення програми «Впевнені в свіжості»:

У разі якщо Ви випадково придбали або виявили в магазині прострочений товар, мережа «КОЛО» не просто поверне гроші за цей товар, а ще надасть можливість придбати подібний свіжий товар за акційною ціною 0,10 грн.

Підтвердженням придбання простроченого товару є чек і сам товар, на якому вказані не актуальні терміни придатності. Потрібно обов’язково надати продавцеві чек про покупку простроченого товару для отримання можливості придбати подібний свіжий товар за акційною ціною за 0,10 грн.

У разі, якщо Ви знайшли прострочений товар в магазині, та, щоб придбати подібний товар за 0,10 грн, його (товар) не потрібно купувати, необхідно лише показати його співробітникові магазина, не виходячи з торгового залу.

Ви маєте право обміняти прострочений товар тільки в тому магазині “КОЛО”, де був придбаний товар і тільки протягом 1-ї доби після придбання.

У разі перевищення ліміту (1 доби) гроші за прострочений товар повертаються згідно зі стандартною процедурою, передбаченою чинним законодавством

 

* Лікеро-горілчані, пиво, тютюнові, слабоалкогольні товари не беруть участь в акції.