31 серпня та 1 вересня на ВДНХ буде відбуватись маштабна кавова подія року – Кава Квест Фест! І мережа міні-маркетів КОЛО не могла залишится осторонь цого дійства. Адже кава – це наша пристрасть, якою ми щодня радуємо та надихаємо покупців у всіх наших магазинах.

На фестивалі ми будемо готувати смачну, ароматну та запашну каву, яка вже встигла полюбитися нашим клієнтам. А якщо ви ще не куштували її, у вас саме буде така нагода! Еспресо, чи американо, лате, або капучіно, холодний, чи гарячий шоколад – будь-який напій від КОЛО ви зможете спробувати на фестивалі. А ще ми здивуємо вас смачними новинками кави у нашому меню!

Але не лише кава бадьорить і заряджає гарним настроєм. Приємне побажання на нашому фірмовому стаканчику, сподіваємось, також подарує вам приємні емоції та посмішку. А якщо ви прихильник пити каву з власної термочашки, приносьте її з собою. Ми підтримуємо еко-тенденцію і з радістю зробимо вам напій в неї.

Ми пригощатимемо кавою від КОЛО усіх бажаючих – безкоштовно! У вас буде можливість спробувати одразу декілька напоїв, оцінити смак кави, щоб обрати саме той напій, який сподобається вам найбільше.

Але ми також хочемо, щоб ви потім повернулися за кавою вже до наших магазинів! Тож усі наші відвідувачі отримають флаєр з повним переліком кавового меню та знижкою -50% на будь-яку каву в магазинах КОЛО!

Не пропустіть таку чудову подію! Такої кількості розваг та кави в одному місці ще не було!

Чекаємо Вас на каву від КОЛО на ВДНХ 31 серпня – 1 вересня!