01 серпня в магазині КОЛО на Васильківській, 30 відкрилось справжнє кафе з їжою 2GO!
Маленьке кафе в середині магазину, де ви щодня можете придбати смачні сендвічі, свіжу випічку, десерти та випити натуральну каву.

Асортимент кафе і справді величезний. Сендвічі на будь-який смак, роліні з солоними та солодкими начинками, круасани та інші витвори власного виробництва випікаємо для вас протягом усього дня. Тож ви завжди зможете придбати свіжу та ароматну випічку до улюбленої кави.

Але це ще не все, чим ми готові здивувати наших відвідувачів. Тільки в кафе КОЛО на Васильківській, 30 ви знайдете неймовірно смачні десерти, тістечка, макаруни, еклери з різними начинками та печиво. Подивіться тільки, як апетитно вони виглядають на фото! А на смак ще краще!

Еклери: фісташковий, ванільний, солона карамель

Торт Чізкейк Нью-Йорк та торт Пінчер 

Десерт Тірамісу та десерт Смак дитинства 

Наші покупці могли самі могли в цьому переконатися. На честь відкриття 01 серпня ми влаштовували дегустацію усіх десертів, щоб ви могли спробувати наші новинки та обрати саме той десерт, який вам сподобається найбільше.

Усю продукцію кафе можна придбати з собою. А можна поласувати одразу в магазині. Ми подбали про те, щоб вам було зручно, тож встановили великий стіл, за яким можна випити кави, з’їсти щось смачненьке та просто перепочити в перерві робочого дня.

Запрошуємо вас відвідати кафе Коло з їжою 2GO щодня з 8:00 до 23:00 на Васильківській, 30!