Яблучна запіканка

До чаю чи на сніданок!
Інгредієнти
Яблука — 2 шт
Вершкове масло — 50 г
Яйця — 2 шт
Молоко — 100 мл
Мука — 3 ст.л.
Цукрова пудра — 50 г
Сіль — дрібка
Кориця — за смаком
Час приготування: 1 година
Кількість порцій: 3-4

Сьогодні ми поділимось нестандартним рецептом запіканки – Бургундська яблучна запіканка
Зберігайте рецепт та готуйте з КОЛО.

Спосіб приготування:
1. Яблука очистіть від шкірки. Виріжте насіння, промийте та поріжте кубиками.
2. Масло розтопіть на сковороді або в сотейнику.
3. В цю ж ємність викладіть яблука та протушкуйте 2-3 хвилини, намагаючись не доводити до м’якості.
4. В окремий посуд просійте борошно, цукрову пудру. Сюди ж додайте сіль та яйця. Перемішайте.
5. Поступово додавайте молоко, постійно помішуючи до отримання однорідної маси. Повинно вийти тісто, як для оладків.
6. Додайте в тісто яблука разом з розтопленим маслом. Перемішайте.
7. Візьміть форму для випікання, вилийте туди отриману массу та трохи посипте корицею зверху.
8. Духовку розігрійте до 180 градусів та поставте в неї запіканку на 30-40 хвилин до утворення золотистої скоринки.

Заходьте в КОЛО за продуктами для яблучної запіканки та готуйте вдома!