Сирники

Інгредієнти
Борошно — 5 ст.л
Творог — 350 гр
Яйце куряче — 2 шт
Цукор — 2 ст.л.
Соняшникова олія — 5 ст.л.
Час приготування: 30 хв.
Кількість порцій: 4

Спосіб приготування:

1. Творог викладіть у ємніть та розімніть ложкою до однорідної маси.

2. Додайте до творога яйця та цукор і перемішайте все. Якщо маса буде не солодкою, покладіть ще трохи цукру.

3. В отриману масу додайте борошно та перемішайте. Не рекомендуємо класти більше 5 ст.л борошна, бо тоді сирники можуть вийти дуже жорсткі.

4. Підігрійте петельню і налийте соняшникову олію так, щоб вона повністю покривала дно пательні.

5. З творожної маси сформуйте невеликі круги та викладіть їх на пательню. Трохи сплюсніть, але, щоб вони не вийшли дуже тонкі.

6. Обсмажуйте сирники протягом 1-2 хвилин з обох сторін до утворення золотистої скоринки.

Особливо смачно смакують сирники зі сметаною, фруктами, чи згущеним молоком.

Смачного!